- 6 φέτες μπέικον
- 5 φέτες γαλοπούλα
- 1/2 πιπεριά πράσινη , 1/2 κόκκινη
- 100 γρ μανιτάρια σε φέτες
- 5 κουταλιές κέτσαπ ή σπιτική σάλτσα ντομάτας
- 150 γρ. γκούντα τριμμένο
- 2 μικρές ντομάτες σε λεπτές ροδέλες
- λίγη παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- αλάτι , πιπέρι
Πως το κάνουμε
- Απλώνουμε πάνω στη ζύμη την κέτσαπ ή την σάλτσα ντομάτας .
- Πασπαλίζουμε με την μισή ποσότητα γκούντα και την μισή ρίγανη.
- Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια το μπέικον και την γαλοπούλα και τα τοποθετούμε διάσπαρτα πάνω στο τυρί.
- Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και τις βάζουμε κι αυτές από πάνω .
- Απλώνουμε και τα μανιτάρια και από πάνω την φρέσκια ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ρίγανη.
- Καλύπτουμε την επιφάνεια με το τριμμένο γκούντα και λίγη παρμεζάνα τριμμένη.
- Ψήνουμε στους 180 για 45-50 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να γίνει τραγανό το ζυμάρι. http://www.lovefood.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου